Kirjaudu //
Etusivu
Palvelut
Lakitietopalvelu
Lakipalvelut
Lakiseurantapalvelu, vaatimusrekisteri ja muutosrekisterit meiltä. Käsittelemme lakitietoa helposti ja täsmällisesti. Soveltuu ISO 14001 ja OHSAS 18001 järjestelmiin.

Lakitietopalvelu

Lakiluetteloiden tehtävä on yksinkertaistaa lainsäädännön hahmottamista. Yritysten erityispiirteet vaikuttavat heitä koskevan keskeisen lainsäädännön tunnistamiseen eikä ole yhtä tapaa vastata velvoitteiden täyttämisestä.  Expec tuottaa yritysten lakisääteisistä velvoitteista verkkoluetteloita ja ylläpitää niitä sekä uutisoi niiden muutoksista ja tulevista lakihankkeista -  kyse on lakiseurannasta . Autamme teitä tehokkaaseen vastuunhallintaan yksinkertaistamalla teidän tiedonhallintaanne.

Me teemme vaatimustenne seuraamisen helpoksi. Enemmän kuin pelkkä tietokanta, kyseessä on johtamistyökalu. Tutustu sen käyttöön täältä (kotimaiset versiot) ja täältä (kansainväliset versiot).

Kysy meiltä lisää täyttämällä kyselylomake.

// Tietopalvelutuotteitamme 

Suppea versio

Tuotteemme vastaavat yksinkertaisimmillaan nähtävänä pidettävän lainsäädännön saatavillapitovelvoitteisiin. Tämä pitää sisällä keskeisimmät työturvallisuuteen ja työlainsäädäntöön liittyvät lait ja asetukset kuten työaikalaki, laki yhteistoiminnasta yrityksissä tai työsopimuslaki.

Perusversio

Sertifikaattien vaatimaan lakisääteisten velvoitteiden seurantaan meiltä löytyy kahta erilaista tuoteversiota. Edullisemmassa versiossa saatte käyttöönne lakiluettelopohjan, jonka voitte itse räätälöidä tarpeidenne mukaan. Ylläpitoon tarjoamme kahdesti vuodessa lakimuutosuutisia sekä aina ajantasaista tietokantaa.

Erikoisversio

Erikoisversion sopii asiakkaille, joilla on erityistarve jonkin lainsäädännön suhteen, mutta ei tarvitse kokonaisvaltaisempaa EHS-lainsäädäntöä kuten asiakasversiossa. Näitä erityistarpeita voivat olla esimerkiksi työlainsäädäntö, työturvallisuuslainsäädäntö, kemikaalilainsäädäntö, elintarvikelainsäädäntö, energialainsäädäntö, ympäristönsuojelulainsäädäntö jne.

Asiakasversio

Asiakaskohtaisessa versiossa luomme teille verkkoon oman lakiluettelon, jonka me pidämme ajantasaisena. Lisäksi suodatamme lainsäädännöstä vain teille keskeiset lakimuutokset ja analysoimme tulevaa lainsäädäntöä teidän näkökulmastanne.

Eurooppaversio

Kansainvälisille yrityksille tarjoamme Euroopan Unionin lainsäädäntöä asiakaskohtaisen tuoteversiomme lisäksi. Toimintaperiaate on samanlainen, mutta tietopohja on laajennettu teidän yritystänne koskevaan Euroopan Unionin asetuksiin. Näitä ovat esimerkiksi ATEX-asetus, REACH-asetus jne. Uutisoimme kuukausittain unionissa tapahtuvista lainsäädännössä tapahtuvista muutoksista sekä lainsäädäntöhankkeista.

Kansainvälinen versio

Kotimaisen ja Euroopan Unioninlainsäädännön lisäksi toimitamme vastaavasti englanninkielistä informaatiota muilta markkinoilta. Näitä ovat esimerkiksi Venäjän, Kiinan, Romanian, Bosnia-Hertsegovinan sekä Puolan lainsäädäntö. Etsimme aktiivisesti partnereita myös muilta markkinoilta, joten lista kansainvälisistä kontakteistamme laajenee jatkuvasti.

Tehkää tilaus tai pyytäkää esittelyä tiedustelulomakkeen avulla.

Asiakkaitamme ovat mm. ABB, Atria, Hartwall, Inspecta, Orion, Wipak ja muita.

Expec Information Systems Oy   /   Itälahdenkatu 21   /   00210 Helsinki   /   Finland   /   expec(ät)expec.fi